If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
До автора на темата:
Следващият път ще трия вече, защото не само, че във въпросът ти липсват основна информация и елементарен правопис, та на всичко отгоре си дублирал темата си.
Постарай се повече и дай информация за колата.
1. Кой точно е моделът и марката? Коя година е?
2. Колко кубика е?
3. С инжекцион или карбуратор или пък карбуратори е?
4. Откога се държи така и откога я имаш?
5. Търсиш ли някаква помощ или просто правиш анкета?
Първо отговори на тези въпроси и после пиши нататък.
Ще помоля и останалите потребители да не пишат излишно, а първо автора да напише нужното и след това отговори и съвети.
Повишените обороти винаги са от по-голямо количество въздух.
Първо си провери вакуумите и особено маркучите на сервото и тоя отпред на колектора, дето влиза в клапана за празен ход.
Друга възможна причина е жилото на газта. Виж да не е заяло или да е пренатегнато. Може и някой да е бъзикал дросела.
Както виждаш, доста са нещата така, че давай повече информация и история на заболяването.
С кой точно инжекцион си!
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Много се извинявам за лошия правопис.
Моделът е Alfa romeo 33 1.7 IE.
Внесена е от Италия през 1995 година и аз съм втори собственик.Държи се така от няколко години.Наскоро съединителя е сменян и е правена настройка на инжекциона.Моля за съвет.
Много се извинявам за лошия правопис.
Моделът е Alfa romeo 33 1.7 IE.
Внесена е от Италия през 1995 година и аз съм втори собственик.Държи се така от няколко години.Наскоро съединителя е сменян и е правена настройка на инжекциона.Моля за съвет.
С кой инжекцион е? С Джетроник или с мотроник?
Джетроникът е с дебитомер. Дебитомерът е между въздушният филтър и смукателният колектор.
Откъде си колега? В смисъл от кой квартал? Аз живея в Люлин и ако си ми наблизо мога да мина да ти видя колата тия дни.
О, знам къде е това. Там има няколко 33-ки(една от които спорт вагон),една червена 75 и май една 145.
Аз съм от 9-ти срещу киров и бош
Всъщност Спорт Вагон-ите се 2 бр. Моята е бяла (и винаги мръсна) , а другата е тъмно зелена - на едно приятелче.
75-цата е на друг съсед и се продава отскоро, а другата ми 33-ка е тая от аватара, но тя вече не седи пред блока, защото ще и убият боята съседите с вратите си. Баща ми има светло синя 156-ца, а сестра ми 145-ца тъмно зелена. Горе долу това са Алфите пред моя блок.
Comment